Erkänner mitt beroende

Okej bloggen, det är en sak jag måste erkänna för er läsare. Jag har samlat på mig ett beroende och det är inte nådigt heller.

Jag är beroende av påslakan. Har ni hört talas om en sån udda sak att vara beroende av ens? Jag fullkomligt älskar påslakan i alla dess färger och former. Senast jag räknade (för några månader sen) hade jag 25 påslakan och då kan ni dessutom tänka att jag har två av varje, det innebär att jag har 50!!! påslakan hemma. Jag förstår ju själv att det låter helt sjukt.

Dessutom har jag köpt nya påslakan sedan dess. Vågar inte avslöja hur många och det är något jag dessutom har försökt förtränga.

Är dock lite sugen på det här gråa påslakanet från Ikea….. FÖR BARA 149KR! Nä, usch jag måste göra mig av med mitt beroende. Jag har ju det. Men första steget för att bli av med ett beroende är att prata om det. Och det har jag ju gjort nu. Nu är det ute i cyber space och ni alla känner till mitt beroende.