Har ni testat e-sport någon gång?

E-sport, det är en förkortning av “elektronisk sport”. Det är ett samlingsnamn för alla tävlingar som utförs i en virtuell miljö. Det kan alltså handla om Tv-spel, datorspel, Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) eller mobilspel. Tydligen så finns det en hel del pengar inom denna sport, om man är duktig på det vill säga. Det sker en massa tävlingar runt om i världen med olika spel och den som vinner, den kan vinna rätt så mycket pengar. Om du vill läsa mer om detta, så finns det en sida som heter EsportsVikings. Jag själv har inte direkt spelat någon av de spelen, men har hört talas om CS:Go, Fortnite och DOTA.

Kunna få pengar via e-sport

Har även läst det att man inte behöver spela dessa spel, för att lyckas kamma hem pengar på det. Har sett att det går betta på det på nätet. Det kanske vore något. Jag har ju mest testat att spela slots, och inte ägnat mig så mycket åt betting. Sport annars har väl inte direkt intresserat mig. Men e-sport låter bra mycket roligare. Så kanske ska sätta mig in i hur det fungerar. Dels hur man på bästa sätt bettar och sedan även lära mig mer om de olika spelen som spelas inom e-sporten. Det finns ju en massa bra info om det på nätet har jag sett. Bland annat den sidan jag nyss nämnde. Så får vi se om jag kan kamma hem lite slantar även på detta.