JUL!

Nu är det ljus, här i vårt hus, julen den kommer hopptralalala. Åh vad jag längtar till julen! Det är något magiskt varje år i mitten av december som sveper med mig i stämningen. Staden blir mer levande, julpyntad och vacker. Tänk, tänk om det bara kunde komma lite snö som inte blev till slask på en gång. Det är typ det enda som skulle få mig att flytta norrut. En riktig vinter.

250px-Juletræet

Den största nackdelen med december är all hets. Jag är planeringens mästarinna och handlar julklappar nästan året om. Så fort jag ser något som jag tänker är en bra julklapp så slår jag till, det sparar mig så mycket stress i juletid. Det händer att jag glömmer bort att jag köpt vissa saker som dyker upp i garderoben strax efter jul, fördelen är att det alltid går att ge dom nästa jul istället.