Grönska livar upp i vintermörkret

Börjar ni också lessna på att det konstant är mörkt ute, regnar och gärna blåser? Då bör ni göra som mig, köp hem växter och få in lite färg i stugorna. Det kommer göra mycket för ditt humör, det kan jag lova. Det är faktiskt väldigt mysigt att vakna upp på morgonen till grönskan från växterna. Jag vet att Ikea brukar ha fina växter till ett bra pris, så man slipper lägga en hel förmögenhet.

Är du lika värdelös som mig på att ta hand om växter? Ge inte upp, för jag lovar att det inte är kört.

Jag kan tipsa om att köpa en garderobsblomma, för den klarar de mesta och överlever utan att behöva alltför mycket kärlek, hehe. Den sägs vara omöjlig att ta död på, och dessutom är den snygg.

images (3)

Att köpa en kaktus är också ett bra tips. Kaktusar är vana att leva i öknen, så därför gör det inte så mycket om du glömmer bort att vattna, för din kaktus kommer vara lika fin ändå. Det räcker att vattna ett par gånger i månaden, och de trivs lika bra i sol som i skugga.

3e1492eeca8f7b469c569ee2eaeb46a5