Examenstider

Nu såhär i examenstider kommer det som jag minns som ett av de största problemen med att sluta skolan – vad ska man ha på sig? Jag är ju ingen person som direkt trivs i klänning, så därför blir det extra jobbigt. Men samtidigt hade jag inte varit bekväm i att ha på mig byxor och typ kavaj när alla andra har klänning. Så tillslut blev det att jag hade på mig en klänning ändå.

Jag kollade runt lite på nätet och tog fram några bra och prisvärda examensklänningar som ni kanske kan få lite inspiration av.

Den här klänningen från Mango tyckte jag verkligen om. Den är snygg och stilren, men samtidigt lite “finare”.

83047567_02_D2

Den här klänningen med dragkedja i bak var också riktigt snygg. Du hittar den här.

chiara-forthi-piubella-klänning-milk_2

Vem har sagt att en examensklänning måste vara vit? Varför inte slå till på den här snyggingen från Nelly, och sätta lite färg på examensfirandet.

603911-0427_7