I tid och rum

Jag har letat mig tokig efter en snygg väggklocka. Det som gör situationen ännu svårare är att jag inte riktigt vet vad jag söker. Jag hittar allt ifrån romantiska shabby chick klockor till moderna klockor i stål, små klockar och stora klockor, med siffror och utan. Trots detta hittar jag inte en enda klocka som faller mig i smaken till 100%. Visst var de fina, allihop. Jag kunde däremot inte se dem hänga i något av rummen och smälta in.

Klocka Shabby chic 208081

Det är lite det jag söker när jag kollar på inredning av olika slag, att saker ska smälta in. Fokus i mitt hem ligger på mina tavlor som snabbt drar till sig blickar med sina starka färger och abstrakta verk.

I huvudet är jag dock säker på vad jag vill ha. Jag kan se klockan framför mig, men hittar den varken i butik eller online. Om jag skulle få frågan vet jag inte ens om jag skulle kunna förklara hur den ser ut. Jag har varit i en liknade situation förut när jag inte hittade ett soffbord jag tyckte om. Där slutade det med att jag hittade drömsoffan via sociala medier, kanske något jag får testa även i detta fall.