Middagstips

Jag är inte så bra på att laga mat, men jag börjar lära mig lite mer och nu kan jag laga mer än bara köttbullar och pasta som var det enda jag kunnat laga förr. Jag är väl egentligen inte så dålig på att laga mat, det är bara det att jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt. Dessutom är man alltid hungrig när man lagar mat, så då vill man bara att det ska bli klart snabbt… Haha. Men jag tänkte faktiskt tipsa er om en middag som är busenkel och dessutom riktigt god. Nämligen enchiladas med kyckling!

121571_640x428

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 200˚C
  2. Strimla kycklingen
  3. Stek kycklingen i 4-5 minuter
  4. Tillsätt majs och creme fraiche (smak av tomat & basilika)
  5. Pensla en ugnsform med smör
  6. Lägg några matskedar kycklingröra som en sträng i mitten av ett tortilla bröd
  7. Vik över kanterna så det blir som avlånga paket
  8. Lägg tortillapaketen med skarven nedåt
  9. Strö över ost
  10. Gratinera i mitten av ugnen i 10 min.

Servera med en god sallad till, och gärna en guacamole. Du hittar recept på en supergod guacamole här.