Projekt nr 2

Det här är nästan pinsamt. För ca 3 år sedan kände jag att det var dags att ta tag i renoveringen av mitt garage. Väggarna är slitna, garageporten extremt omodern och fastnar mer ofta än vad den faktiskt öppnas.

Jag brukar vanligtvis sätta igång med projekt snabbare än blixten när jag väl kommer på något, men av någon anledning har jag dragit mig något fruktansvärt för att börja med garaget. Jag gissar att en av mina anledningar kan ha varit den enorma mur med kartonger och skräp som jag har slängt in där i brist på förvaringsplats. Jag hittade allt från gamla tavlor på släktingar jag inte ens visste fanns, till halvtrasiga cyklar jag gissar jag tänkt laga men glömt bort. Det mesta fick åka till tippen förutom de saker som fick hjärtat att nästan spricka av nostalgi.

Så nu, 3 och ett halvt år senare, kan jag stolt meddela att garaget är klart. Det är helt klart, från topp till tå. Väggarna är tätade och nymålade och den gamla porten har ersatts med en ny garageport och tillhörande fjärrkontroll. Vanligtvis är det bilen i ett garage som är pärlan, för mig är det den fjärrstyrda, ack så bekväma, garageporten.