Drömmer mig bort på en weekendresa

Sitter och kollar runt på lite weekendresor, blev så himla sugen när min vän Anna åkte bort senast, men tyvärr har jag inte råd just nu med tanke på att jag la ut ganska mycket pengar på garageporten, men man kan ju alltid drömma sig bort.

Jag har varit i Spanien många gånger, men någonstans jag aldrig varit på är Mallorca. Jag är lite sugen på att åka dit, antingen på en kortare weekend, eller en lite längre solsemester. Det verkar vara fantastiskt vackert och dessutom är det inte speciellt lång restid dit. Jag får spara lite pengar nu så kanske jag kan komma iväg i vår eller kanske senare i sommar.

Kolla bara på den här stranden…

mallorcas-basta-strander-majorca-cala-mesquida-beach-in-mallorca-balearic-islands-of-spain-536-8538

large-mallorca-palma-laseu-web    istock_000029549614_large-mallorca-strand-web

area_7_west_northwest